Creativelta Android-pohjainen ZEN Touch 2 -mediasoitin

Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti Android-pohjaisen ja langattoman ZEN Touch 2 -mediasoittimen.

zentouch2

Creative ZEN Touch 2 -mediasoitin sopii kaikille käyttäjille, jotka hakevat taskuun sopivaa langatonta viihdelaitetta. Se on erityisesti suunniteltu langatonta äänentoistoa silmällä pitäen. Langaton Bluetooth-äänentoisto mahdollistaa kaikkien äänien toistamisen langattomasti oli käytössä sitten kaiuttimet tai kuulokkeet. Creative julkaisi erillisessä tiedotteessa myös langattomat ZiiSound T6 -kaiuttimet ja langattomat Creative WP-300 -kuulokkeet

Laitteen 3,2 tuuman kosketusnäytöllä voi helposti hallita Android-käyttöjärjestelmää, hyödyntää internetiä ja käsitellä mediatiedostoja. Laitteeseen voi myös ladata Android-pohjaisia lisäsovelluksia internetin ja ZiiStoren kymmenien tuhansien sovellusten valikoimista.

Creative ZEN Touch 2 -mediasoittimessa on myös sisäinen kamera ja kaiutin. Kaikenlainen tiedonsiirto on helppoa langattomien Bluetooth- ja WLAN-yhteyksien kautta tai laitteen muistikorttipaikan avulla. Kuvamateriaalin voi siirtää televisioon videoliitännän kautta.

Creative ZEN Touch 2 on saatavana 8 tai 16 gigatavun muistikapasiteetilla ja Standard- tai Enhanced-versiona. Enhanced-versiossa on perusominaisuuksien lisäksi GPS-paikannin, digitaalinen kompassi ja FM-radiovastaanotin.

Creative ZEN Touch 2 -mediasoittimessa on monipuolinen ääni-, video- ja kuvatiedostojen tuki. Se tukee myös häviötöntä FLAC-ääniformaattia. Laite kykenee toistamaan yhdellä akun latauksella jopa 25 tuntia musiikkia tai 5 tuntia videota.

Hinta ja saatavuus
Creative ZEN Touch 2 -mediasoitin on saatavana joulukuussa 2010 ja tuotevalikoiman arvonlisäverolliset kuluttajahinnat ovat:

ZEN Touch 2 Standard 8GB, 199 €
ZEN Touch 2 Standard 16GB, 219 €
ZEN Touch 2 Enhanced 8GB, 209 €
ZEN Touch 2 Enhanced 16GB, 229 €
ZEN Touch 2 nahkasuojus, 24,90 €
ZEN Touch 2 silikonisuojus (2-in-1), 14,90 €
ZEN Touch 2 näyttösuoja, 9,90 €

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/purewirelessentertainment/

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. http://www.creative.com