NAS-verkkotallennuslaitteiden tärkein ominaisuus on turvallisuus

Buffalo Technologyn (www.buffalotech.com) verkkokyselyn mukaan NAS-verkkotallennuslaitteiden tärkein ominaisuus on turvallisuus.

Syyskuussa 2010 Suomessa tehdyn verkkokyselyn vastaajat olivat sitä mieltä, että turvallisuus (27%), helppokäyttöisyys (23%) ja nopeus (12%) ovat tärkeimpiä ominaisuuksia hankittaessa NAS-verkkotallennuslaitteita.

Vaikka tallennuskapasiteetit kasvavat jatkuvasti, niin vastaajista vain 10 prosenttia koki sen tärkeimmäksi hankintakriteeriksi. Kyselyn mukaan 72 prosenttia vastaajista pitää NAS-verkkotallennuslaitteen riittävänä tallennuskapasiteettina alle 4 teratavua. Vastaajista 27 prosenttia koki riittäväksi kapasiteetiksi 4-8 teratavua, mutta yksikään vastaajista ei kokenut yli 8 teratavua vielä tarpeelliseksi.

NAS-verkkotallennuslaitteet ovat suosittuja ja niiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Peräti 58 prosenttia vastaajista uskoi hankkivansa tai päivittävänsä NAS-verkkotallennusratkaisun lähikuukausina.

Buffalo LinkStation- ja TeraStation-verkkokiintolevyt ovat tehokkaita tallennusratkaisuja, joiden 1 – 8 teratavun tallennuskapasiteetti ja suorituskyky eivät lopu kesken suurimpienkaan musiikki-, video- tai valokuvakokoelmien jakamisessa. Niitä voi myös helposti käyttää usean PC- tai Mac-tietokoneen kautta. Lisäksi tallennettua mediasisältöä voidaan toistaa suoraan PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleilla, DLNA-yhteensopivilla mediasoittimilla, iPhone-puhelimella ja Buffalon LinkTheater-verkkosoittimella.

Lisätietoa Buffalon NAS-verkkotallennuslaitteista löytyy täältä:
http://www.buffalo-technology.com/products/network-storage/

Buffalon verkkokyselyyn osallistui 1 045 vastaajaa.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: http://www.buffalotech.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: