Hevospelit tuovat tallin kotiin

PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) omaa tuotantoa edustavat hevospelit saavat perheen hevoshullut viihtymään myös kotona. Hevonen ja Poni-, Springdale- ja Ride-hevospelit tuovat tallin kotiin.

hevospelit

Hevonen ja Poni
Hevonen ja Poni on opettavainen kolmen tuotteen pelisarja hevosharrastusta aloittaville. Peleissä voi hoitaa ja valmentaa omaa ponia sekä kilpailla sen kanssa ratsastuskilpailuissa. Peleissä on myös hevossanasto ja hevosenomistajan käsikirja, joissa on hyviä tietoja oman hevosen hankintaa miettiville.

Pelisarjan tuotteet ovat:
– Hevonen ja Poni – Ensimmäinen ponini
– Hevonen ja Poni 2 – Ratsastuskoulu
– Hevonen ja Poni – Ratsastusleiri

Pelit ovat täysin suomenkielisiä ja ne toimivat sekä PC- että Mac-tietokoneissa. Niitä suositellaan yli 7-vuotiaille hevoshulluille. Pelien kuluttajahinta on 29,90 euroa.

Springdale
Springdale-pelisarja koostuu neljästä itsenäisesti toimivasta PC-pelistä ja kahdesta pelikonsolipelistä. Ne ovat viihdyttäviä ratsastus- ja seikkailupelejä upeissa maisemissa. Jokaisessa pelissä on erilaiset teemat ja maastot, joissa on omat tehtävänsä, alueensa ja paikkansa täynnä tekemistä ja tutkimista. Tekemistä riittää runsaasti erilaisissa kisoissa, vapaan ratsastuksen parissa ja erilaisia tehtäviä suorittaessa. Pelien mukana tulevalla muokkausohjelmalla voi luoda myös omia ratoja.

Pelisarjan tuotteet ovat:
– Springdale – Metsämaastoissa (PC)
– Springdale – Rannoilla ratsastaen (PC)
– Springdale – Vuorilta laaksoihin (PC)
– Springdale – Niittyjen ja peltojen halki (PC)
– Springdale – Elämäsi Hevosseikkailu (PlayStation 2)
– Springdale – Riding Adventures (Nintendo Wii)

Pelit ovat täysin suomenkielisiä ja ne ovat saatavana sekä PC-tietokoneille että PlayStation 2- ja Nintendo Wii -pelikonsolille. Pelejä suositellaan yli 8-vuotiaille hevoshulluille. Pelien kuluttajahinnat ovat 29,90 (PC & PS2) ja 59,90 (Wii) euroa.

Ride
Ride on realistinen ratsastuspelisimulaatio, joka perustuu ammattilaisratsastajien kokemuksiin ja huomioi hevosten erilaiset luonteenpiirteet. Pelaaja astuu nuoren ja kunnianhimoisen hevosen omistajan saappaisiin, jonka tavoitteena on tulla huippuratsastajaksi. Ratsastaja ja hänen hevosensa valmentautuvat ja kehittävät taitojaan osallistumalla ratsastuskilpailuihin aina amatöörikisoista kansainvälisiin mittelöihin. Tavoitteena on voittaa mahdollisimman monta palkintoa ja lopulta kilpailla maailman suurimmassa ratsastustapahtumassa. Pelaaja voi valita urasuuntautumisensa este-, kenttä- tai kouluratsastuksesta. Pelissä on 30 esterataa, 18 maastorataa ja 13 kouluratsastuskoetta.

Ride on täysin suomenkielinen ja se on saatavana sekä PC-tietokoneille että Nintendo Wii -pelikonsolille. Peliä suositellaan yli 7-vuotiaille hevoshulluille. Pelin kuluttajahinta on 29,90 (PC) ja 59,90 (Wii) euroa.

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

Kaikista yllämainituista peleistä toimitetaan mielellään myös testikappaleita lehdistön kokeiltavaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ne on suunnattu yli 7-vuotiaille lapsille, joten suosittelemme pelejä kokeiltavaksi niiden oikeassa kohderyhmässä.

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.