Creativelta langattomia matkakaiuttimia kesärientoihin

Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisi uusia langattomia Bluetooth-matkakaiuttimia. Creative D200 ja D100 ovat verrattomia matkakaiuttimia, jotka sopivat kaikenlaisiin musiikillisiin kesärientoihin.

d100d200

Creative D200 ja D100 -matkakaiuttimien käyttäjät voivat nauttia musiikista ilman johtoja, kytkemättä tai telakoimatta langattomia laitteita fyysisesti kaiuttimiin. Molemmat kaiuttimet toimivat kaikkien yhteensopivien Bluetooth-stereolaitteiden kanssa, olivatpa kyseessä matkapuhelimet, kannettavat mediasoittimet, iPhone, iPod*, iPad, minikannettavat, kannettavat tietokoneet tai muut Bluetooth A2DP -musiikkilaitteet.

Creative D200
Creative D200 on äänenlaadultaan erittäin laadukas yksiosainen stereokaiutin, jossa hyödynnetään laadukkaita diskanttielementtejä ja bassoputkea matalien äänien laadukkaampaa toistoa varten. Matkakaiuttimissa on sekä langaton Bluetooth-vastaanotin että AUX-linjaliitäntä langallisille musiikkilaitteille. Matkakaiutin toimii mukana toimitettavan virtalähteen kanssa, joten se on täydellinen musiikkiratkaisu esimerkiksi kesämökille. Erikseen hankittavilla PC- tai iPhone-, iPod*- ja iPad-yhteensopivilla adaptereilla saavutetaan entistä parempi äänenlaatu tehokkaan ja pieniviiveisen apt-X-äänikoodekin ansiosta.

Creative D100
Creative D100 on edullinen yksiosainen stereokaiutin, jossa on sekä langaton Bluetooth-vastaanotin että AUX-linjaliitäntä langallisille musiikkilaitteille. Kaiuttimien bassoputki parantaa huomattavasti kaiuttimien matalien äänien toistoa. Matkakaiutin toimii sekä mukana toimitettavan virtalähteen kanssa että neljällä AA-paristolla, joten sen voi ottaa mukaan vaikka laiturille tai uimarannalle.

Hinta ja saatavuus
Creative D200 ja D100 tulevat saataville kesäkuussa 2010 ja niiden kuluttajahinnat ovat 99 ja 59 euroa. Hinnat sisältävät 22 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/wireless

* Ei iPod shuffle

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. http://www.creative.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: