Logitechilta kaikille sopiva Harmony-yleiskaukosäädin

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi edullisen Logitech Harmony 300i -yleiskaukosäätimen kaikille niille, joilla on yksinkertaiset tarpeet kotiviihteen hallintaan. Uusi yleiskaukosäädin on helppo ottaa käyttöön, se korvaa neljä muuta kaukosäädintä ja sillä voi hallita televisioon liitettyjä laitteita yhdellä näppäimellä.

harmony300i

“Useimmilla yleiskaukosäätimillä on huono maine niiden vaikean ohjelmoitavuuden takia ja siksi usein käytetään useampia kuin yhtä kaukosäädintä laitteiden hallintaan”, sanoo Logitechin digitaalisten kodin tuotteiden johtaja Ashish Arora. ”Harmony 300i:llä halusimme tehdä yleiskaukosäätimestä mahdollisimman helpon kaikille. Nyt käyttäjä voi unohtaa kaikki muut kaukosäätimet ja käyttää vain yhtä koko olohuoneen viihteen hallintaan.”

Logitechin tutkimuksen mukaan joka kolmas 75 miljoonasta yleiskaukosäädintä testanneesta kotitaloudesta Euroopassa ja Yhdysvalloissa ei ole ollut tyytyväinen sen ohjelmointiin. Logitech Harmony 300i on kuitenkin erilainen, sillä sen webbipohjainen käyttöönotto on ainutlaatuisen helppoa. Kaukosäädin pitää vain liittää tietokoneeseen, sen jälkeen käyttäjän pitää mennä webbiosoitteeseen http://www.myharmony.com, kertoa mitä laitteita hän käyttää ja asennusohjelma tekee loput.

Harmony 300i ei myöskään vanhene koskaan, sillä se tukee tällä hetkellä yli 225 000 laitetta yli 5 000 valmistajalta ja lista kasvaa päivittäin. Oli käytössä sitten vanha videonauhuri tai tuliterä Blu-ray-soitin, niin Harmony-yleiskaukosäädin osaa ohjata sitä.

Kun kaukosäädin on määritelty, niin sillä pääsee käsiksi kaikkeen viihteeseen muutamassa sekunnissa yhtä nappia painamalla. Esimerkiksi ”Watch TV” -näppäin avaa automaattisesti television ja digiboksin. Näppäimet on myös sijoiteltu helppoa käyttöä varten ja muotoiltu siten, että oikeat komennot löytyvät luonnollisesti. Näppäimet on myös ryhmitelty loogisesti tehtäviensä mukaisesti. Kaukosäätimessä on myös ohjelmoitavia näppäimiä, joilla voi hypätä suoraan lempikanavalle tai käyttää jotakin tiettyä toimintoa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Harmony 300i tulee saataville huhtikuussa ja sen kuluttajahinta on 29,90 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/remotes/&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. http://www.logitech.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: