Buffalolta huippunopea USB 3.0 -liitäntäinen minikiintolevy

Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi tänään alkaneilla CeBIT-messuilla (Hall 15, Stand D36) huippunopean, tyylikkään ja erittäin pienikokoisen MiniStation Lite USB 3.0 -kiintolevyn matkakäyttöön.

msusb3

Kiiltäväpintainen musta MiniStation Lite USB 3.0 mahdollistaa huippunopean varmuuskopioinnin sekä valokuvien, musiikin, elokuvien ja muiden isojen tiedostojen siirtämisen huikealla jopa 5 gigabitin sekuntinopeudella.

MiniStation Lite USB 3.0 saa käyttöjännitteensä kätevästi suoraan USB-liitännän kautta ja se kuluttaa sähköä enintään 2,5 wattia. Vain 190 grammaa painavan kiintolevyn fyysiset mitat ovat 81 × 16 × 130 millimetriä.

Kiintolevy on taaksepäin yhteensopiva USB 2.0 -liitäntää käyttävien tietokoneiden kanssa. Lisäksi Buffalo on julkistanut erilliset PCI- ja ExpressCard-ohjainkortit, joilla nykyisten pöytä- ja kannettavien tietokoneiden käyttäjät voivat hyödyntää heti uutta SuperSpeed USB 3.0 -teknologiaa.

MiniStation Lite USB 3.0:n mukana toimitetaan uusi Buffalo Tools -ohjelmistopaketti, joka parantaa kiintolevyn päivittäistä käyttöä huomattavasti. Ohjelmistopaketista löytyy mm. käyttöä nopeuttavat TurboPC- ja TurboCopy-ohjelmat, Buffalo Backup -varmistusohjelmisto, SecureLock-suojausohjelma sekä ECO Manager -virransäästöohjelma.

Saatavuus ja hinnoittelu
MiniStation Lite USB 3.0 on saatavana huhtikuussa 500 ja 640 gigatavun tallennuskapasiteeteilla 129 ja 159 euron suositushintoihin. PCI- ja ExpressCard-ohjainkorttien suositushinnat ovat 49 euroa. Hinnat sisältävät 22 prosentin arvonlisäveron.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: http://www.buffalotech.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: