HP:lta kaikkien aikojen helppokäyttöisimmät Photosmart-tulostimet

Uusissa HP Photosmart -tulostimissa on TouchSmart-kosketusnäyttö, jonka avulla tulostaminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan aiemmin. Jopa perheen nuorimmat (tai vanhimmat) voivat yhdellä kosketuksella tulostaa valokuvia ja muita dokumentteja itse ilman tietokonetta.

hpphotosmartpremium1
Kuvaa klikkaamalla aukeaa mainosvideo

HP Photosmart -tulostimissa on paljon helppokäyttöisiä toimintoja ja omia sovelluksia. HP Photo Print Gadgetin avulla käyttäjät voivat vetää valokuvia työpöydän tulostuskuvakkeeseen kansioista, sovelluksista, sähköpostista ja webbisivuilta. Näin valokuvien muokkaaminen ja tulostaminen on paljon entistä yksinkertaisempaa ja mukavampaa. HP Smart Web Printing auttaa puolestaan säästämään mustetta ja paperia yhdistämällä useita nettisivuja yhdeksi tulosteeksi. Käyttäjät voivat tulostaa vain haluamansa sivujen osat. Apple iPhone- ja iPod touch -käyttäjät voivat tulostaa valokuvia langattomasti HP iPrint Photo -sovelluksen avulla. Sovellus on ensimmäinen laatuaan ja se on saatavana ilmaiseksi Applen AppStoresta.

HP Photosmart Premium on uuden malliston lippulaiva. Se on täydellinen tulostus-, skannaus- ja kopiointiratkaisu, jolla voi langattomasti tulostaa valokuvia, webbisisältöä ja tavallisia asiakirjoja. Suurella TouchSmart-näytöllä käyttäjät voivat katsella, muokata ja tulostaa ammattitason valokuvia vaikka suoraan muistikortilta tai Snapfish.com-sivustosta ilman tietokonetta. Tulostimessa on WLAN-, Bluetooth- ja Ethernet-yhteydet tietokoneisiin ja matkapuhelimiin liittämistä varten.

HP Photosmart Premiumissa on myös kaksipuolinen tulostusominaisuus, jolla voi säästää paperia ja rahaa tulostamalla sivun molemmille puolille. Tulostin käyttää parhaan mahdollisen tulostuslaadun takaamiseksi viittä erillistä HP 364 -sarjan mustepatruunaa. Käyttäjä voi ostaa joko vakiopatruunoita, XL-patruunoita tai Photo Value Pack -paketteja omien tulostustarpeidensa mukaan.

Myös HP Photosmart -tulostimien pakkaukset ovat uudistuneet. Näppärät mustat laatikot, eloisat kuvat ja helposti tunnistettavat tunnukset täydentävät nykyisiä HP:n tietokoneiden pakkauksia. Niiden avulla asiakkaiden on helppo tunnistaa kaikki HP:n tuotteet myymälöissä.

Uuteen mallistoon kuuluu myös neljä muuta Photosmart-tulostinta. Koko mallisto on suunniteltu ympäristöystävälliseksi ja sen energiankulutus on yli 25 prosenttia pienempi aiempiin malleihin verrattuna. Uusien mallien suositushinnat ja saatavuus:
– HP Photosmart Premium: 199 €, lokakuu 2009
– HP Photosmart Plus: 149 €, syyskuu 2009
– HP Photosmart with Wireless: 129 €, lokakuu 2009
– HP Photosmart: 99 €, lokakuu 2009
– HP Photosmart C4680: 79 €, lokakuu 2009

HP Photosmart -tulostimien tukkureina toimii GNT ja Tech Data. Lisätietoja HP Photosmart -tulostimista löytyy HP:n suomenkielisiltä kotisivuilta ja Photosmart-kampanjasivustolta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.