Queen tekee musiikkihistoriaa yhdessä Logitechin kanssa

Legendaarinen rockbändi, Queen tekee musiikkihistoriaa uuden Absolute Greatest -albumin julkistuksen yhteydessä. Queen aloittaa yhteistyön maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin kanssa ja tarjoaa kokoelma-albuminsa yksinoikeudella ennakkokuunneltavaksi Logitech Squeezebox Radio -verkkomusiikkisoittimen kautta.

squeezeboxqueen

Tästä päivästä alkaen Logitech Squeezebox Radion käyttäjät voivat kuunnella Queenin uutta kokoelma-albumia ennen kuin se julkaistaan kaupoissa marraskuun 16. päivänä. Samalla kuuntelijat voivat nauttia Queenin ainutlaatuisista valokuvista ja tunnetuimpien kappaleiden kommenttiraidoista Brian Mayn ja Roger Taylorin puhumina.

Absolute Greatest -albumin julkaisu Logitech Squeezebox Radion kautta on Queenin viimeisin monista aktiviteeteista, jonka se on tehnyt ensimmäisenä maailmassa. ”Bohemian Rhapsody” -kappaletta vuodelta 1975 pidettiin ilmestyessään aivan liian pitkänä radiosoittoon, mutta nyt se on yksi tunnetuimmista singleistä kautta aikojen. Lisäksi kappaleesta tehty musiikkivideo oli ensimmäinen aito promootiokäyttöön tehty musiikkivideo.

Vuonna 1981 Queen oli ensimmäinen bändi, joka teki stadionkiertueen Etelä-Amerikassa. Bändin ensimmäinen konsertti Sao Paolossa veti 131 000 kuulijaa ja toinen konsertti seuraavana päivänä 120 000 kuulijaa lisää. Kymmenen vuotta myöhemmin Queen julkaisi ensimmäisen kaupallisen videokokoelman, Greatest Flix. Lisäksi Queen on tuonut musiikkinsa uusille yleisöille mm. Maurice Béjartin “Ballet For Life” -baletin ja Ben Eltonin ”We Will Rock You” -musikaalin avulla. Jälkimmäinen on pyörinyt Lontoossa täysille saleille jo kahdeksatta vuotta ja sen on nähnyt jo yli 10 miljoonaa ihmistä.

Aiemmin tässä kuussa julkaistu Logitech Squeezebox Radio -verkkomusiikkisoitin on upea jukeboksin ja nettiradion yhdistelmä musiikkiharrastajille. Sen avulla voi kuunnella rajattomasti musiikkia omasta musiikkikirjastosta, Internet-pohjaisilta radiokanavilta ja useista Internetin tilauspalveluista. Laitteessa on myös kirkas värinäyttö, sisäiset kaiuttimet ja yhteydet mm. Facebook- ja Flickr-nettipalveluihin. Laite sopii hyvin sijoitettavaksi yöpöydälle sisäänrakennetun herätyskellon ansiosta ja pienen kokonsa vuoksi se sulautuu kätevästi kodin sisustukseen. Laitteeseen voi hankkia lisävarusteena myös kuuden tunnin akun, joka mahdollistaa musiikin kuuntelun paikasta riippumatta.

Queenin musiikki-, valokuva- ja kommenttimateriaaliin Squeezebox Radion käyttäjät pääsevät käsiksi valitsemalla Queen-sovelluksen laitteen Apps-valikosta.

Lisätietoja Queen-kampanjasta ja näytteitä ainutlaatuisesta materiaalista löytyy osoitteista www.logitech.com/queen ja www.queenonline.com/logitech.

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-8378097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com
Queen: EMI Finland / Jari Halenius, puh: 09-34842742, jari.halenius@emimusic.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. http://www.logitech.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: