Buffalo julkisti ensimmäisen ulkoisen SuperSpeed USB 3.0 -kiintolevyn

Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti ensimmäisenä markkinoille tulevan SuperSpeed USB 3.0 -liitäntäisen ulkoisen kiintolevyn. Se esiteltiin Intel Developer Forumissa San Franciscossa viime viikon tiistaina.

drivestationusb3

DriveStation HD-HXU3 toimii jopa 125 megatavun sekuntinopeudella ja se tulee saataville 1.0, 1.5 ja 2.0 teratavun kapasiteeteilla. Tyylikäs ja kiiltäväpintainen musta laite mahdollistaa huippunopean varmuuskopioinnin sekä valokuvien, musiikin, elokuvien ja muiden isojen tiedostojen jakamisen.

“Uusi DriveStation HD-HXU3 yhdistää SuperSpeed USB 3.0 -liitännän tehokkuuden, viimeisimmän kiintolevyteknologian ja japanilaisen Buffalon korkealuokkaisen suunnittelun. Laite tekee suuren hyppäyksen tehokkuudessa ja kykenee kopioimaan gigatavun tietoa muutamissa sekunneissa. Tämä on erittäin merkittävä teknologinen hyppäys ja osoitus Buffalon johtoasemasta”, sanoi Buffalon Euroopan tuotemarkkinointijohtaja Tim Scale.

DriveStation HD-HXU3 on taaksepäin yhteensopiva USB 2.0 -liitäntää käyttävien tietokoneiden kanssa. Buffalo julkisti myös erillisen IFC-PCIE2U3-ohjaimen, jonka avulla PC-käyttäjät voivat heti hyödyntää uutta, SuperSpeed USB 3.0 -teknologiaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo DriveStation HD-HXU3 ja Buffalo USB 3.0 IFC-PCIE2U3 -ohjain tulevat myyntiin tämän vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä. Kuluttajahintoja ei ole vielä vahvistettu.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla. Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: http://www.buffalotech.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: