Visionist.fi on nyt myös jälleenmyyntikanavan uutissivusto

Jälleenmyyntikanavan, tukkurien ja lehdistön kaupallisten paineiden kasvaessa on kanavaviestinnän väheneminen ollut selvästi nähtävissä viime aikoina. Visionist on jo pitkään viestinyt asiakkaidensa ilosanomaa jälleenmyyntikanavaan mm. uutiskirjeiden avulla ja tämän tyyppisen viestinnän tarve on kasvussa. Siksi Visionist on päättänyt panostaa kanavaviestintään entistä enemmän ja on päivittänyt webbisivustonsa vastaamaan näitä tarpeita.

vinovisionist4002

Me kaikki vihaamme roskapostia ja tämän tosiasian huomioonottaen Visionist on päättänyt koota kaiken kanavatiedottamisen yhteen webbisivustoon ja samalla pyrkii välttämään sähköpostin lähettämistä. Kuukauden kaikki uutiset on koottu yhteen uutiskirjeeseen ja samassa viestissä käsitellään myös alan ja sivuston muutoksia. Aina ajankohtaiset uutiset löydät osoitteesta http://www.visionist.fi. Siellä voit myös tilata uutiset reaaliaikaisina rss- tai sähköpostisyötteinä.

Kanavasivusto palvelee kaikkia IT-, kulutuselektroniikka- ja digiviihdealojen toimijoita. Lopulta sisällön suuntauksen päättää tietysti sivustolle uutisia toimittavat asiakkaamme, mutta tavoitteena on palvella yhtälailla yrityspuolen IT-osaajia kuin kuluttajapuolen jälleenmyyjiäkin.

Kaikkia uutisia voi myös kommentoida ja toivommekin, että Visionist.fi:stä tulisi vilkas kanavaihmisten keskinäinen keskustelufoorumi. Etsimme myös vierailevia juttujen kirjoittajia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.