Creativelta lisää väriä, kromia ja laatua matkakuunteluun

Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisee uusia tulppakuulokkeita, jotka tuovat väriä, kromia ja laatua matkakuunteluun. Uudet kuulokkeet on saatavana muodikkaissa väreissä ja ne korostavat käyttäjänsä tyyliä. Creative EP-430-, EP-630- ja EP-650 -tulppakuulokkeet sopivat kaikkiin mp3- ja mediasoittimiin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitännällä varustettuihin musiikkipuhelimiin, kuten Apple iPhone ja Nokia Xtrememusic.

430630650

Creative EP-430
Creative EP-430 -tulppakuulokkeet ovat edullisten kuulokkeiden huippua. Niiden tyylikäs, pyöristetty muotoilu ja kuusi eri värivaihtoehtoa korostavat käyttäjänsä tyyliä. Tulppakuulokkeet vähentävät taustamelun kuulumista ja musiikinkuuntelija voi nauttia lempimusiikistaan hieman hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella vaurioittamatta kuuloaan. Vaihdettavien erikokoisten kumitulppien ja 10 millimetrin Neodyymi-elementin ansiosta nykymusiikissa paljon käytettävät bassotehosteet kuulostavat todella upeilta.

Creative EP-430 -tulppakuulokkeiden taajuusvaste on 10 Hz – 22 kHz, impedanssi on 16 ohmia ja herkkyys on 103 dB/mW. Kuulokkeiden paino on 11 grammaa ja kaapelin pituus on 1,2 metriä. Kuulokkeiden kuluttajahinta on 19,90 euroa (sis. ALV22%).

Creative EP-630
Creativen suosituin kuulokemalli, EP-630 saa lisää väriä. Aiemmin mustana ja valkoisena saatavana ollut tulppakuuloke on jatkossa saatavana viidellä eri värillä, joita ovat Tyynenmeren sininen, Atlantin vihreä, Välimeren punainen, Arktisen valkoinen ja Helmen musta. Creative EP-630 -tulppakuulokkeet näyttävät yhtä hyviltä kuin miltä ne kuulostavat. Tulpparakenne vähentää taustamelun kuulumista. Vaihdettavien erikokoisten kumitulppien ja 9 millimetrin Neodyymi-elementin ansiosta nykymusiikissa paljon käytettävät bassotehosteet kuulostavat todella upeilta.

Creative EP-630 -tulppakuulokkeiden taajuusvaste on 6 Hz – 22 kHz, impedanssi on 16 ohmia ja herkkyys on 106 dB/mW. Kuulokkeiden paino on 9 grammaa ja kaapelin pituus on 1,2 metriä. Kuulokkeiden kuluttajahinta on 29,90 euroa (sis. ALV22%).

Creative EP-650
Creative EP-650 -tulppakuulokkeet on viimeistely tyylikkäällä kromipinnoitteella. Niiden ergonominen rakenne vähentää pitkäaikaisen kuuntelun aiheuttamaa rasitusta ja korviin istuvat pehmeät silikonitulpat vähentävät taustamelun kuulumista. EP-650-tulppakuulokkeiden dynaaminen äänentoisto ja tyylikäs muotoilu takaavat unohtumattoman musiikkielämyksen.

Creative EP-650 -tulppakuulokkeiden taajuusvaste on 6 Hz – 22 kHz, impedanssi on 16 ohmia ja herkkyys on 106 dB/mW. Kuulokkeiden paino on 9 grammaa ja kaapelin pituus on 1,2 metriä. Kuulokkeiden kuluttajahinta on 34,90 euroa (sis. ALV22%).

Lisätietoja: http://fi.europe.creative.com/products/feature.asp?category=437

Creative Labsin tiedottaminen

Visionist
Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: http://www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: http://www.creative.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: